“Гнати в шию!” Пропагандистів Кремля не пустили в Україну

“Гнати в шию!” Пропагандистів Кремля не пустили в Україну

Загрузка...

Журналістів із Росії, які вирішили приїхати в Україну на “запрошення” президента Володимира Зеленського, не пропустили в країну.

Про це повідомив один із кореспондентів телеканалу “НТВ” Сергій Савін у своєму відеозверненні (щоб подивитися, доскрольте новину до кінця).

“Ми прилетіли у “Бориспіль” вранці, о пів на десяту за московським часом. Далі – штатна процедура проходження контролю. Одразу заявили, хто ми, що ми, яка мета, на скільки приїхали в Україну, що збираємося робити”, – сказав він.

За його словами, метою візиту стало бажання дізнатися більше про резонансні події в Україні, зокрема про розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета. А також майбутня активізація газових переговорів, обіцяний обмін полонених до кінця року й можливе припинення вогню на лінії зіткнення.

Водночас він наголосив, що під час перевірки документів все відбувалося чемно і дипломатично.

“Потім запросили до відповідальної особи, було вручено рішення: відмова у перетині державного кордону, на в’їзд в Україну. Офіційна причина – я не зміг підтвердити мету свого запланованого перебування тут”, – підсумував Савін.

Відомо, що до кінця дня 13 грудня його та колег мають відправити назад до Росії.

Зазначимо, що на дії українських прикордонників, які не пропустили в Україну кремлівських пропагандистів, позитивно відреагував український журналіст Айдер Муджабаєв.

“Гнати в шию! Тільки так! Чудово!” – написав він на своїй сторінці у Facebook.

obozrevatel.com


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO