У Росії спалахнула пожежа на розхваленому авіаносці: перші подробиці

У Росії спалахнула пожежа на розхваленому авіаносці: перші подробиці

Загрузка...

У четвер, 12 грудня, у Мурманську (Росія) під час проведення ремонтних робіт загорівся крейсер “Адмірал Кузнєцов”.

Попередньо в пожежі постраждали шестеро людей, ще кілька людей зникли, передає “Інтерфакс“. Відомо, що зниклі перебували у трюмі під час загоряння: двоє членів екіпажу і робітник заводу.

“Зв’язок із ними встановити не вдається”, – йдеться у повідомленні. Пізніше стало відомо, що двох зниклих при пожежі на крейсері вдалося знайти живими. Імен потерпілих не названо. Медики додали, що один зі знайдених постраждалих у важкому стані.

Більшість з постраждалих отруїлися продуктами горіння. Одна людина отримала черепно-мозкову травму – працівник 35-го судноремонтного заводу.

За попередніми даними, пожежа почалася під час робіт у першому енерговідсіку на другій палубі. Площа загоряння спочатку становила 20 квадратних метрів, потім зросла до 600 кв. м.

Також відомо, що рятувальники не можуть знайти капітана третього рангу Віктора Ізмайлова, який відповідав за ремонт “Адмірала Кузнєцова”. Ізмайлов зайшов у рубку під час зварювальних робіт, в цей час почалася пожежа. У момент загоряння на крейсері перебували 400 працівників, всіх евакуювали.

Глава пресслужби Центру судноремонту “Зірочка” Євген Гладишев підтвердив, що на авіаносного крейсера “Адмірал Кузнєцов” сталася пожежа під час зварювальних робіт в трюмі першого енергоблоку.

Наразі пожежники не можуть загасити вогонь в одному з відсіків “Адмірала Кузнєцова”. Через сильний дим пройти всередину не вдається. Рятувальники готують так звану “пінну атаку” – тобто збираються повністю заповнити спеціальною сполукою палаюче приміщення.

Додамо, що в мережі з’явилося відео пожежі на крейсері “Адмірал Кузнєцов”.

obozrevatel.com


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO