Україна односторонньо виконує всі вимоги країни-агресора – Забродський

Україна односторонньо виконує всі вимоги країни-агресора – Забродський

Загрузка...

Українська сторона виконує в односторонньому порядку вимоги країни-агресора щодо проведення зустрічі у Нормандському форматі, при цьому перед нами ставлять все нові й нові умови.

Про це сказав депутат фракції “Європейська Солідарність” Михайло Забродський, передає пресслужба партії.

“Говорили про чотири умови, які ми виконали. Це чотири ділянки розведення. Коли починався цей процес в далекому липні цього року, ще ніхто не говорив про газовий пакет, який з’явиться в порядку денному, ніхто не згадував про закон ро особливий статус… Зараз розмова йде повним ходом.

До цього часу питання газових контрактів і питання закону про особливий статус не було частиною мінського пакету і нормандського пакету. Ось про що мова. А зараз вже є. Зараз до цього пакету додається амністія. А якщо ми говоримо про дату (зустрічі у нормандському форматі – ред.), наприклад другу половину грудня, то до цього часу можуть виникнути ще два-три пункти, які будуть критичні для нашої держави”, – розповів Забродський.

“Мова йде про те, що правила змінюються по ходу гри. Причому виконання Україною цих вимог йде лише в односторонньому порядку і ніяк інакше”, – наголосив парламентар.

Водночас він зазначив, що в мінських домовленостях містяться обов’язкові пункти, які має виконати й інша сторона.

“Наразі ми маємо лише виконання наших пунктів. Тому й таке сприйняття. Дійсно виглядає як виконання вимог агресора. Причому виконання в односторонньому порядку. І це виконання просто для того, щоб тобі дозволили поговорити. Причому про що говорити – будуть вирішувати там, як то кажуть, по ходу п’єси”, – сказав Михайло Забродський.

prm.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO