Українці повинні знати і завжди пам’ятати, що наші РВіА своїми влучним вогнем...

Українці повинні знати і завжди пам’ятати, що наші РВіА своїми влучним вогнем і ударами у 2014-2015 році за одну мить робили небоєздатними цілі підрозділи ворогів, які “заблукали” на нашій території

Загрузка...

Саме наші гармаші і ракетники зупинили вогнем поширення російської агресії вглиб рідної землі. У них найкращий бойовий досвід вогневого ураження ворога. Загарбники про це чудово знають, відчувають на своїй нікчемній “шкурі” і завжди отримають тільки смерть, а не Україну.

Наші славні Інженерні війська як “першопроходці війни” довели в бойових діях свою майстерність відмінно обладнаними загородженнями, рубежами і позиціями. Сьогодні їхні безсонні ночі, безперервна і наполеглива високопрофесійна робота – це головна запорука збереження життя особового складу, успішності дій і перемоги в позиційній війні.

Бойові побратими, вітаю вас з професійним святом!

Я впевнений, що переможемо російського агресора спільними об’єднаними зусиллями всіх видів і родів військ, міцним духом бойового братерства при єдності і підтримці всього Українського народу.

#ЗСУ не діляться на “меншість” або “більшість”. Саме міць і єдність – це та потужна сила, що проявляється в головному нашому призначенні – збройному захисті національних інтересів і цінностей!

Щільно тримати стрій. Плече до плеча! Тільки разом і тільки до ПЕРЕМОГИ!

На изображении может находиться: небо, на улице, природа и вода

Віктор Муженко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO