В ООС спочатку спростували, а потім підтвердили початок розведення сил біля Золотого

В ООС спочатку спростували, а потім підтвердили початок розведення сил біля Золотого

Загрузка...

Начальник прес-центру штабу ООС Андрій Агєєв заявив, що ніяких рухів в напрямку розведення сторін біля Золотого наразі не відбувається.

«Я не можу коментувати міністра закордонних справ, але у нас підтвердженої від нашого командування (ООС — ред.) жодної інформації на ранок не було. Ніяких рухів в напрямку розведення сторін наразі не проводиться», – наголосив Агєєв в ексклюзивному коментарі «Укрінформу».

У штабі операції Об’єднаних сил підтвердили, що розведення військ на Донбасі поблизу населеного пункту Золоте почалось 29 жовтня, як і повідомив глава Міністерства закордонних справ України Вадим Пристайко.

Нагадаємо, 26 червня військові Операції об’єднаних сил залишили одну з позицій біля пункту пропуску «Станиця Луганська». Одночасно залишили свої позиції біля пункту пропуску терористи «ЛНР». Розведення сил відбулося під наглядом Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ з обидвох сторін.

Однак 30 червня стало відомо, що терористичні угруповання зберігають позиції на блокпосту біля Станиці Луганської, хоча українська сторона відвела свої війська. Наприкінці серпня СММ ОБСЄ зафіксувала на Донбасі десятки невідведених «Градів».

Глава СММ ОБСЄ в Україні Яшар Чевік заявив, що розведення сил і засобів у Станиці Луганській є позитивним кроком до розведення сил і засобів уздовж всієї лінії зіткнення.

ua.news


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO