В Україні розпочалися військові навчання «Козацька воля»

В Україні розпочалися військові навчання «Козацька воля»

Загрузка...

Сьогодні, 24 вересня у Збройних Силах України розпочалось стратегічне командно-штабне навчання з органами військового управління Збройних Сил України та іншими складовими сил оборони України із залученням військ (сил) «Козацька воля – 2019».

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

Головною метою навчань «Козацька воля – 2019» є перевірка спроможності органів військового управління в нових організаційно-штатних структурах (за НАТО класифікацією) здійснювати управління військами (силами) у ході підготовки і ведення операцій (бойових дій) в разі широкомасштабної збройної агресії.

До навчань залучатимуться структурні підрозділи Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України, інші органи військового управління оперативно-стратегічного та оперативного рівнів та органи управління інших військових формувань і правоохоронних органів.

Комплекс заходів стратегічного командно-штабного навчання «Козацька воля – 2019» триватиме на всій території держави.

Раніше повідомлялося, що у Львівській області відбуваються спільні українсько-американські військові навчання «Rapid Trident – 2019», до яких вперше приєдналися Спецпризначенці поліції Львівщини.

zik.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO