Сергій Іванов: Шановні ДБРівці з такою гнучкістю можна випадково відсмоктати у себе

Сергій Іванов: Шановні ДБРівці з такою гнучкістю можна випадково відсмоктати у себе

Загрузка...

Прочитав, що ДБР відкрило провадження стосовно Парубія щодо подій 2 травня 2014 року в Одесі. Кваліфікація – ч.2 ст.294 КК “Створення та координування громадських озброєних угруповань з метою вчинення масових заворушень”.

Маю дещо сказати з цього приводу.

1️⃣ Шановні ДБРівці, з такою аномальною гнучкістю можна випадково відсмоктати у себе. Зупиніться і подумайте, чи потрібно це вам.

2️⃣ Ви даремно вважаєте, що сліпе виконання всіх дружніх порад Портнова приведе вас до успіху. Подивіться, куди ці дружні поради привели його колишнього боса – це геть не успіх.

3️⃣ Якщо ви переслідуєте тих, хто зупиняв “русскую весну” в Одесі, чи означає це, що ви переслідуватимете й тих, хто зупиняв її в Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Миколаєві, Херсоні? Якщо так, то ви – бюро розслідувань якої саме держави?

4️⃣ Цей пункт адресується нинішнім “клієнтам” ДБР. Бачили очі, кого призначали – ходіть тепер на допити хоч повилазьте. Ви ж думали, що вони пожиттєво перед вами плазуватимуть, що ви вічні. Яка прикра помилка.

Наразі це все, дякую за увагу.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO