Вам сказати, хто винен у смерті чотирьох наших воїнів?

Вам сказати, хто винен у смерті чотирьох наших воїнів?

Загрузка...

Вам сказати, хто винен у смерті чотирьох наших воїнів?
Сепаратисти? 
Ні! 
Путін?
Ні!
Зеленський?
Ні!

У їх смертях винен кожен, хто 21 квітня поставив відмітку напроти прізвища Зеленський.

Ви знали. Ви знали, що президент це зовнішня політика і оборона, ви знали, що президент це не тарифи і пенсії. Вам кричали про це. Багато людей кричали, і я кричав. Але ні. Ви захотіли казочки. Маєте.

Кожен з вас, винен у смерті цих чотирьох героїв. Згоден, треба пояснити чому. Ваше рішення 21 квітня призвело до того, що відповідати за зовнішню політику і оборону почав не досвідчений головнокомандуючий, а введений в оману хлопчик, який думає що війну можна закінчити переговорами та вмовляннями.

Ви скинули Порошенка, який тримав оборону на Сході, і атакував на дипломатичному фронті. Успішно атакував, що росія пищала від санкцій, і успішно обороняв, щоб ця хвороба не лізла далі, вглиб країни.

Ви поставили Зеленського, який спустив в унітаз всі міжнародні домовленості, всю міжнародну коаліцію. Який відвів наші війська і заборонив їм стріляти. Ці смерті на ваших руках.

Скільки потрібно іще смертей, щоб Зеленський зміг зрозуміти куди він попав? І всі ці смерті будуть не на його совісті. Вони будуть на вашій. Його совість обтяжиться тільки тоді, коли він зрозуміє куди він всунув голову і почне діяти відповідно. А до того, винен не він. “Пака он учіцца” – винні ви. Моліть Бога, щоб до нього дійшло швидше.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO