Українські військові отримають партію відновленої техніки

Українські військові отримають партію відновленої техніки

Загрузка...

На базі ремонту та евакуації автомобільної техніки, що на Полтавщині, завершують ремонт армійських машин, щоб передати їх у війська. Про це повідомляє інформаційне агентство armyinform.com.ua.

Загальна кількість техніки, що пройшла середній і поточний ремонт від початку цього року, становить близько десяти одиниць. Ще близько двадцяти екземплярів розійшлися по військах після проведення капітального ремонту. Серед них вантажні, легкові та спеціальні автомобілі.

“Під час ремонту ми суворо дотримуємося технологічних вимог. Наші майстри мають практичний стаж не менше ніж 10 років. У поєднанні з особистою відповідальністю і сумлінністю особового складу це гарантує повноту та якість виконання поставлених завдань”, — запевняють офіцери.

Окрім планового обслуговування техніки та передачі її до місць «прописки», воїни-ремонтники надають також і оперативну технічну допомогу. Наприклад, коли з автівкою трапився форс-мажор в дорозі (полетіла трансмісія, проблеми з двигуном тощо).

“Сьогодні у різних військових колективах все частіше можна почути добрі слова про полтавських воїнів-ремонтників. Адже відремонтована техніка, яка надходить із полтавської бази у війська, має оцінку «відмінно»”, — зазначив командир військової частини підполковник Олександр Веприч.

shotam.info


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO