Росія зробила все можливе, щоб приховати правду – родичі загиблих у рейсі...

Росія зробила все можливе, щоб приховати правду – родичі загиблих у рейсі MH17 виступили з заявою

Загрузка...

Родичі загиблих у рейсі MH17 у Донецькій області у 2014 році закликали російську владу визнати свою частину відповідальності за те, що трапилося і припинити лицемірно відпиратися, сіяти брехню і обман.

Заяву опублікувала “Новая газета”.

У тексті родичі загиблих закликали російську владу визнати “свою частину” відповідальності за те, що трапилося і “припинити лицемірно відпиратися, сіяти брехня і обман”.

“П’ять років тому наші рідні сіли в літак в Амстердамі, щоб відправитися додому. Але їх шлях був недовгий – літак, в який вони сіли, збила ракета 53-й бригади ППО Росії. Жорстока і безглузда дія відібрала життя в наших улюблених”, – йдеться в тексті.

За словами родичів загиблих людей, Росія навмисно поширювала “величезну кількість сфабрикованих і суперечливих пояснень того, що сталося” і зробила “все Можливе, щоб приховати правду або, що ще гірше, сформувати ідею, що істина ніколи не буде знайдена”.

“Ми, сім’ї жертв катастрофи, вважаємо це тривожним і глибоко образливим. Ми хочемо, щоб ті, хто несе пряму відповідальність за вчинення цього злочину, включаючи вище командування, були названі, щоб історія знала їх імена і їх дії. Ми хочемо, щоб вони відповіли за скоєне”, – йдеться в заяві.

prm.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO