“Сі Бриз-2019”: Військові провели стрільби у морі із застосуванням артилерії

“Сі Бриз-2019”: Військові провели стрільби у морі із застосуванням артилерії

Загрузка...

У північно-західній частині Чорного моря екіпажі кораблів-учасників українсько-американських навчань “Сі Бриз-2019” відпрацювали елементи ведення морського бою із застосуванням артилерії

Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на Інформаційну редакцію Інформагентства Міноборони АрміяInform. 

На морському полігоні бойової підготовки загін кораблів, до складу якого увійшли американський есмінець “Карні”, британський есмінець “Дункан”, український та канадський фрегати “Гетьман Сагайдачний” й “Торонто”, а також катери морської охорони Держприкордонслужби України, провів навчання з організації ведення бою одиночним кораблем, а також виконав стрільби з дальньої та середньої дистанції своїми головними калібрами по надувній мішені “Tomato Killer”.

Фрегат “Гетьман Сагайдачний” здійснював бойові вправи зі 100-мм артилерійської установки АК-100 та показав відмінні результати. На переході морем екіпаж українського корабля відпрацював використання протичовнових гідроакустичних засобів корабля щодо виявлення та супроводження підводних цілей, здійснив перевірку точності визначення координат цілей та елементів їх руху у тісній взаємодії з авіацією Військово-Морських Сил.

У складі багатонаціонального з’єднання екіпаж “Гетьмана Сагайдачного” здійснив плавання в ордерах, провів навчання з тактичного маневрування та зв’язку та з протиповітряної оборони.

odesa.depo.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO