Всі до Інформаційного війська!

Всі до Інформаційного війська!

Загрузка...

Міністерство інформаційної політики України запустило сайт під назвою “Інформаційні війська України”, який закликає волонтерів долучатися до інформаційної боротьби.

“Як ви знаєте, війну Росії проти України називають гібридною. Тому що війна справжня, а інформація про неї брехлива. Проти нас відкрито багато фронтів, і один з особливо важливих – інформаційний”, – ідеться на цьому сайті.
“Кожен українець із доступом до інтернету може зробити свій внесок в інформаційну боротьбу”, – наголошено в повідомленні: “Зараз прийшов час дати відсіч російським окупантам і на інформаційному фронті”.

Потенційних волонтерів закликають ретельно виконувати отримані після реєстрації завдання і щодня приділяти час інформаційній боротьбі.
Наприкінці січня міністр інформаційної політики Юрій Стець заявив про плани створення інтернет-війська України: “Донесення правдивої інформації до тих людей, які спілкуються в інтернеті, для цього не потрібні боти і тролі. Той, хто користується соцмережами не перший день, бачить це і розуміє. Для цього потрібно об’єднати людей, які є авторитетними в соцмережах і мають велику кількість людей, які їх чують. Об’єднати їх у роботі “.

http://i-army.org/