“Как же мьі ненавидим вас..” – Дітей з України вигнали з готелю...

“Как же мьі ненавидим вас..” – Дітей з України вигнали з готелю в Греції через синьо-жовтий прапор.

Загрузка...

Автор публікації Наталия Подоляк. Подаємо допис в оригіналі (Орфографію та синтаксис збережено):

Сьогодні хочу з вами поділитись історією, яка трапилась зі мною і моєю групою в Греції!

Історія, від якої мене кидало в піт, тремор від злості та ярості!

Маючи 9 років дитячо-сімейний табір ще не разу не натикалась на таку ганьбу(((.

Четвертий рік поспіль, одна із моїх літніх змін проходить в Греції! Цього року ми були в новому, для нас, отелі.

Наш табір був помітний)), емоційні діти, організовані, ті, що дотримувались скрізь правил, ті, що турбувались та опікувались один одним, зайняті цікавими майстер класами, іграми, було так весело і захоплююче, що жителі отеля постійно цікавились, хто ми, звідки і як можна потрапити в наш Клуб “Я Да Вінчі”! По приїзді, як завжди, ми з гордістю, на своїх балконах вивісили наші прапори! Діти з гордістю говорили, що ми українці й вільно зо всіма жителями отеля та персоналом спілкувались англійською! Так би райдужно і пройшли 10 днів нашого відпочинку, як би на 8-день хтось із жителів не поскаржився б, що наші прапори ображають їх гідність ….. Поки ми з групою були на екскурсії, персонал отелю, за вказівкою директора готеля, взяли ключи від наших.номерів, зайшли в номери, і познімали всі прапори!!!!!

По приїзді, я була шокована, почала розбиратись, що був за акт агресії, на що мені відповіли, що я порушила закон Греції. Пізніше я взнала,що таких законів немає, про це і сказала, а відповідь прозвучала, що це приватний готель і в нього свої закони! Я попросила тел. поліції (але дзвоник не робила, адже на моїй відповідальності 33 людини, серед яких і діти сироти, і загинувших АТОвців, і три бабусі, які важко переживали цей стрес)

Через пару годин мене покликали до телефону і сказали, що директор готеля виганяє мене разом із всіма дітьми на вулицю (нам до кінця відпочинку залишалось дві доби), але поверне гроші за останню добу…. Ми відреагували всі один одному, але вирішили ніяких координальних дій не робити, так як не на своїй землі й повністю незахищені, адже персонал з директором отеля були в тісному союзі з представниками туроператора Mouzenidis Travel (які й робили всі ці беззаконні дії).

Але в останній вечір нашого перебування приїхав на разборки зі мною представник туоператора на ім’я Спартак. Були знову погрози виселення, оправдовування персоналу отеля (коли вони ворвались в мій номер без моєї присутності й без попередження), заборони вішати прапори, звинувачення в тому, що я ім погрожувала поліцією, в політичній агресії та порушенні спокою інших відпочиваючих. На питання по якому праву вони зняли прапори, відповідь “Потому что другим туристам неприятно их видеть!!!” ШОК!!!! Поруч стояли представнмки “вєлікой нації” і кричали “Спартак, молодєц, пол отеля с тобой и поддеживают тебя”!( На ранок, на сніданку, нам голосно шипіли в спини “как же мьі ненавидим вас, хохлов”…..)

Розмова закінчилась тим, що нам побажали щасливого путі й, щоб мене з моєю групою більше в цьому отелі не бачили!!!!

Так, за нашу самоідентифікацію нас принижували!

І хто ж з нас агресор? 

Давайте зробимо цей отель та туроператора відомими!!!!

Посилання на готель, про який розповіла авторка тут

marik.co.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO