Зупиніть відведення українського війська

Зупиніть відведення українського війська

Загрузка...

Звертаюся до Володимир Зеленський! На фото моя донька, яку я в 2015 році знайшла на фронті. В Станічно-Луганському районі. Вона сирота, над якою знущалися наші вороги, яких ви назвали повстанцями . Інна справжня Патріотка України. Дитина категорично відмовилася покидати свою рідну Луганщіну. “Матуся, я не буду бігти та ховатися з власної домівки! Остогидло боятися!” Це її слова. Це не у вашому дворі вирізали курей, яких ви з малесеньких курчаток виростили, та весь двір заливали кров’ю. Це не ваша дружина з немовлям вам серед ночі телефонувала , що сєпари вибивають їй двері! А я той жах пройшла, піднімаючи серед ночі батальйон! Це не вашій дружині обмальовували кров’ю будинок написами “українська су..ка”, через її любов до країни. Воно і зрозуміло, бо у вас тієї любові до країни немає, ви ладні її розірвати на шмаття. При Президентові Порошенко я була спокійна за дитину та решту українських дітей, якими я опікувалася в Луганщині. А тепер куди цім українським дітям бігти від ворога, якого ви впустили в нашу країну? Хто ви? За яку ви країну? Для вас слово ВІЙНА яке саме значення має??? Чи ховали ви своїх близьких , які загинули від рук ворога? Хто для вас ворог? Власний народ, якого ви одурили? Згадайте про власних дітей! Як би ви саме їх захищали??? Чужих дітей не буває, пане президент. Вам в житті не пробачать дитячі сльози. Слава Україні!
P.S. Поруч з Інною на фото моя рідна донька, яка одразу приїхала туди, де ви бігали в блакітній сорочці, щоб познайомитись з сестричкою та похресником, моїм старшим онуком. Але то був 2015 рік. Тоді було страшніше, особливо дівчинці з мирного життя.

P. S. ПреЗЕдент так боїться звичайної української матусі, що видаляє тег..

На данном изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди стоят и люди сидят
На данном изображении может находиться: 4 человека, люди улыбаются, люди стоят
На данном изображении может находиться: 3 человека, люди улыбаются, люди стоят и ребенок
На данном изображении может находиться: 3 человека, люди улыбаются, ребенок
На данном изображении может находиться: 2 человека, люди улыбаются, люди стоят, ребенок и в помещении
На данном изображении может находиться: 1 человек, сидит и ребенок

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO