Російські десантники потонули на навчаннях в окупованому Криму

Російські десантники потонули на навчаннях в окупованому Криму

Загрузка...

26 червня 2019 двоє російських десантників окупаційних військ РФ під час виконання планових навчально-тренувальних стрибків з парашутом на полігоні “Старий Крим” приземлилися на водну поверхню і не змогли вчасно звільнитися від підвісної системи парашута.

“Вжиті черговою рятувальною службою заходи для порятунку десантників результатів не дали, військовослужбовці потонули “, – йдеться в повідомленні прес-служби Південного військового округу РФ.

З якої саме частини були десантники в прес-релізі не повідомляється. Можливо, мова йде про військовослужбовців новоствореного в 2017 році в Феодосії 171-го окремий десантно-штурмового батальйону зі складу 7-ї гвардійської десантної гірської штурмової дивізії. Батальйон є першою військовою частиною за всю історію існування Повітряно-десантних військ РФ, яка дислокується на території Криму. Вручення бойового прапору 171-му ОДШБ відбулося 2 грудня 2017 року у окупованій Феодосії.

РФ планує розширити окремий десантно-штурмовий батальйон 7-ї дивізії та на його базі після 2020 року створити ще один полк окупаційних військ у Криму.

Нагадаємо, що міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm веде постійний розділ розслідувань по ідентифікації військовослужбовців та окремих військових з’єднань, причетних до захоплення та окупації Криму.

InformNapalm


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO