У Тбілісі поновилися протести

У Тбілісі поновилися протести

Загрузка...

У центрі Тбілісі перед будівлею парламенту поновилася акція протесту.

Про це повідомляє Грузія Онлайн.

«Перед будівлею парламенту Грузії на проспекті Руставелі в Тбілісі проходить протестна акція», – йдеться у повідомленні.

За словами организатора акції Міші Мшвілдадзе, вимоги незмінні: затриманих мають звільнити, і для цього дається термін до кінця дня. Активісти також вимагають відставки глави МВС Грузії Георгія Гахарія, покарання тих поліцейських, які жорстоко поводилися з людьми, а також проведення наступних парламентських виборів за пропорційною системою.

На момент повідомлення проспект Руставелі, де проходить акція, не заблокований.

Як повідомлялося, в столиці Грузії Тбілісі 20 червня почалися протести після того, як депутат Держдуми Росії Сергій Гаврилов вів засідання Міжпарламентської асамблеї православ’я, сидячи в кріслі спікера грузинського парламенту. Багатьох громадян Грузії обурило це, бо перед приїздом до Тбілісі Гаврилов підтвердив, що вважає незворотнім визнання Росією як незалежних держав сепаратистських регіонів Грузії – Абхазії і Південної Осетії.

20 червня протести переросли в зіткнення протестуючих з поліцією. За даними ЗМІ, 240 осіб, в тому числі 30 журналістів, постраждали під час акції. З них 52 людини залишаються на лікуванні в лікарнях.

ukrinform.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO