Сьогодні оголосять рішення міжнародного трибуналу щодо моряків

Сьогодні оголосять рішення міжнародного трибуналу щодо моряків

Загрузка...

Сьогодні у німецькому Гамбурзі оголосять рішення Міжнародного трибуналу з морського права у справі українських моряків. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України, передає УНН.

“25 травня 2019 року о 13:00 за київським часом відбудеться засідання Міжнародного трибуналу з морського права, під час якого президент Міжнародного трибуналу зачитає наказ суду у справі щодо застосування тимчасових заходів до Російської Федерації щодо порушення імунітетів трьох українських військово-морських кораблів та двадцяти чотирьох членів їхніх екіпажів”, — повідомили в МЗС.

Зазначається, що під час оголошення рішення українську делегацію очолить заступник міністра закордонних справ з питань європейської інтеграції, агент України у цій справі Олена Зеркаль.

Як повідомляв УНН, слухання Міжнародного трибуналу з морського права у справі українських моряків проходили 10 травня у німецькому місті Гамбург.

Після виступу на слуханнях заступник міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль заявила журналістам, що суд з великою вірогідністю ухвалить рішення на користь України.

Джерело: УНН


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO