На звільнення окупованих територій військовим шляхом піде менше доби – Наєв

На звільнення окупованих територій військовим шляхом піде менше доби – Наєв

Загрузка...

Головне в операції зі звільнення – швидке наступ української армії, решта на підконтрольних територіях дороблять інші силові структури, пояснив генерал.

Військова операція по визволенню окупованих Росією територій України займе не більше однієї доби, заявив колишній командувач Операції об’єднаних сил, генерал Сергій Наєв в інтерв’ю ТСН.

На питання про те, скільки часу знадобиться Збройним силам України, щоб вигнати окупантів з українських територій, Наєв відповів “Мало часу”.

“Безпосередньо на військову акцію зі звільнення території піде дуже мало часу – менше доби. Головне в такому випадку – дуже швидкі дії, дійти до українського кордону і там закріпитися. А на звільненій території відразу ж повинні почати спеціальні заходи Національна гвардія, Національна поліція, інші силові структури”, – пояснив генерал.

Війна на сході України триває з 2014 року. Сили проросійських бойовиків терористичних організацій “ДНР” і “ЛНР” за прямої підтримки Росії протистоять Збройним силам України. На даний момент під контролем терористів і росіян знаходяться Донецьк, Луганськ і ряд окупованих Росією районів Донецької та Луганської областей України (ОРДЛО).

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO