Матір дуету сестер Опанасюк ANNA MARIA: «Мої діти – головна зброя, Україна...

Матір дуету сестер Опанасюк ANNA MARIA: «Мої діти – головна зброя, Україна не існує як країни»

Загрузка...

Можливо, до скандального висловлювання про війну на Донбасі і анексії Криму, яке допустили сестри з українського дуету ANNA MARIA, учасниці Нацвідбору “Євробачення-2019”, до їх сім’ї і не було б такої пильної уваги.Більш того, багато українців так би і не дізналися, що батьки співачок, які стали фіналістками Нацвідбору українського етапу міжнародного конкурсу, справжнісінькі зрадники України, які перейшли після анексії Криму на бік російських окупантів, передає “Діалог“.

Що цікаво, на сайті “Миротворець” батько і мати сестер Опанасюк виявилися ще в 2015 році.

В інформаційній довідці описаний “славний трудовий” шлях прихильників окупації Криму. Причому ні батько, ні мати співачок, за словами джерел, своїх проросійських поглядів і не приховували, невтішно висловлюючись про Україну.

Схоже, в сторону країни-агресора дивляться і так звані “українські” співачки, які назвали війну на Донбасі громадянської. Нещодавно активісти “миротворця” знайшли скандальні слова Лариси Опанасюк, яка назвала молодь, напевно маючи на увазі і своїх дочок-співачок: “головною зброєю в ідеологічній війні”.

При цьому сепаратистка не уточнила, хто з ким воює.

“У вас ще є сумніви в тому, що сестри – інструмент інформаційної спецоперації російського агресора проти України?” – написав активісти в своєму повідомленні в Twitter.
 

Зараз Лариса Опанасюк “заступник голови” фейковий “Радміну” окупованого Криму. Джерела запевняють, що Лариса Опанасюк живе набагато багатше, ніж нелегітимний “глава” Криму і зрадник України Сергій Аксьонов.

globalpress.co.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO