ЗСУ підбили танк окупаційних сил РФ – відео

ЗСУ підбили танк окупаційних сил РФ – відео

Загрузка...

У Луганській області українські військові підбили один з танків окупаційних сил РФ, які порушили пункт мінських угод щодо відводу важкого озброєння.

Про це повідомив у себе у Facebook волонтер Юрій Мисягін, опублікувавши відповідне відео.

Луганская область. *****Не надо было танки прятать в 3 км от линии соприкосновение. Как они там могли оказаться, если по всем договорённостям должны быть отведены глубоко в тыл!Раз не соблюдаете и нарушаете, ну тогда "выгребайте". Может обдроченцы думали, что пройдет и никто не обнаружит. 54-я бригада ВСУ думала совсем по другому.Танки были обнаружены. Убедились, что действительно есть жесткие нарушения. Несколько пристрелочных, а потом по целям.Минус один поврежденный танк и укрытие, в котором находился личный состав.Не нарушайте и выполняйте все мирные договоренности.*****Виде на нашем YouTube:https://youtu.be/vwrDSrC2u_w

Gepostet von Юрий Мысягин am Donnerstag, 21. Februar 2019

“Не треба було танки ховати у 3 км від лінії зіткнення. Як вони там могли опинитися, якщо за всіма домовленостями повинні бути відведені глибоко у тил! Раз не дотримуєтесь і порушуєте, ну тоді “вигрібайте”, – зазначив він.

За словами волонтера, крім танка, бійці 54-ї бригади влучили також в укриття російських бойовиків.

“Мінус один пошкоджений танк і укриття, в якому знаходився особовий склад”, – зазначив Мисягін.

НВ


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO