“Укроборонпром” показав новий БТР, розроблений з компанією з ОАЕ

“Укроборонпром” показав новий БТР, розроблений з компанією з ОАЕ

Загрузка...

ДК “Укроборонпром” та компанія ОАЕ Calidus LLC представили на виставці в  Абу-Дабі спільно розроблений бронетранспортер “Al-Wahash” з бойовим модулем БМ-3М “Штурм”.

Про це повідомляє прес-служба концерну.

Зазначається, що цей бойовий модуль встановлюється на БТР-3, який серійно виробляється ДП “Київський бронетанковий завод” та успішно пройшов найжорсткіші випробування бойовими діями на Сході України.

 

“Завдяки сучасному цифровому комплексу з лазерним далекоміром, а також стабілізатору гармати, БМ-3М “Штурм” забезпечує високу точність вогню автоматичної 30-мм гармати, кулемета та автоматичного гранатомета, а також  комплекса керованого озброєння “Бар’єр””, – йдеться у повідомленні.

У компанії додали, що завдяки встановленому бойовому модулю, Al-Wahash отримує потужний арсенал озброєння для знищення противника на дистанції до 5 км, за будь-яких погодних умов та часу доби.

 

“Необхідно зазначити, що Al-Wahash є одним з найсучасніших бронетранспортерів у своєму класі, який був створений шляхом поєднання найновіших технологій від провідних виробників світового рівня”, – заявили в “Укроборонпромі”.

Там додали, що 18 лютого Calidus LLC та Державна компанія “Укрспецекспорт”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, підписали Меморандум про співробітництво.

Зокрема, планується спільне виробництво БТР “Al-Wahash” з БМ “Штурм” та його просування на ринку ОАЕ та інших країн.

Крім того повідомляється, що сторони планують розширення співпраці у втіленні програм модернізації бронетанкової та автомобільної техніки, озброєння, а також виготовлення нових зразків озброєння та військової техніки.

Українська правда

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO