Андрій Немировський: З кожним роком умови екологічного середовища стрімко погіршується

Андрій Немировський: З кожним роком умови екологічного середовища стрімко погіршується

Загрузка...

Забруднення океанів є однією з найгостріших проблем. Бо саме глобальне потепління, про які всі говорять є наслідком забруднення океану. 

Це питання потрібно підіймати на найвищому рівні. Бо це безпека нашої планети.

Наприклад, у Франції на найвищому рівні функціонує комісія з депутатів від усіх основних партій, яка займається розробкою особливого «Паризької угоди по океанах». Основне завдання угоди – до 2042 року звести викиди пластика в океан до мінімуму, а також – обмежити використання природного газу, викопного палива і підводних шахтних розробок. Так як пластик є одним із найнебезпечніших відходів. Та традиційні шляхи боротьби з надмірними викидами сміття втратили свою результативність. 

Для запобігання цієї масштабної екологічної катастрофи повинен діяти єдиний цілісний механізм, до якого мають бути залучені всі континенти, всі країни світу, кожен куточок на планеті. Потрібно зберегти наш океан! Та припинити бути егоїстами! А почати потрібно, як завжди, тільки з себе! Якщо кожен з нас буде свідомо відноситься до данної проблеми та знижувати споживання пластику, то не отримаємо «свалку» замість океану.

Андрій Немировський


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO