«Укрспецекспорт» закупить для ЗСУ ударні дрони у турецької копманії

«Укрспецекспорт» закупить для ЗСУ ударні дрони у турецької копманії

Загрузка...

Державна компанія “Укрспецекспорт” і турецька компанія Baykar Makina підписали угоду про закупівлю для Збройних сил України ударних безпілотників Bayraktar TB2. Про це повідомив Президент України Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook, передає 1NEWS.

“Як ми і домовлялися з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом, підписано угоду про закупівлю для українського війська ударних турецьких дронів Bayraktar TB2”, – повідомив Президент.

За словами Глави держави, ці новітні ударні безпілотники оперативно-тактичного рівня, окрім вискотехнологічних характеристик, “також можуть бути доозброєні завдяки сучасним високоточним ракетним озброєнням для знищення бронетехніки, інженерних і фортифікаційних споруд, а також морських цілей”.

Президент також додав, що ця угода є частиною заходів із розширення військово-технічного співробітництва між Україною і Туреччиною та “повністю відповідає стратегічному курсу України в НАТО, до його стандартів і відкритого світового ринку озброєння”.

“Продовжуємо переозброювати українську армію сучасними зразками, що відповідають стандартам НАТО”, – наголосив Порошенко.

1news.com.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO