Геннадій Ткачук: В умовах відвертої агресії Росії наша держава чекає від міжнародної...

Геннадій Ткачук: В умовах відвертої агресії Росії наша держава чекає від міжнародної спільноти жорстокої реакції на дії РФ

Загрузка...

У рамках робочого візиту до Німеччини Прем‘єр-міністр України Volodymyr Groysman провів зустрічі з найвищим політичним керівництвом Німеччини – канцлером Ангелою Меркель, міністром економіки та енергетики, міністром фінансів, федеральним президентом, главою МЗС.
Серед обговорених тем – агресія Росії в Азові та необхідність звільнення українських віськовополонених, а також енергетичні та фінансові питання.

Зокрема, Володимир Гройсман заручився підтримкою Німеччини щодо «Північного потоку-2», а також обговорив можливість залучення німецьких кредитних коштів в економіку та для покриття боргів за міжнародними запозиченнями.

Будемо сподіватися, що за допомогою світової спільноти Україні вдасться врегулювати азовський конфлікт. Росія повинна понести відповідальність за свої дії

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO