Делегація УШПС в Раді Європи розповідає про вбивство Катерини Гандзюк та напади...

Делегація УШПС в Раді Європи розповідає про вбивство Катерини Гандзюк та напади на активістів по всій Україні під час Всесвітнього форуму за демократію у Страсбурзі

Загрузка...

Катя теж була випускницею Українська школа політичних студій/Ukrainian school of political studies. Зараз всі її колеги задають питання Хто замовив Катю Гандзюк?

“Я знаю, що я виглядаю зараз погано. Але я точно знаю, що я виглядаю набагато краще, ніж виглядають в Україні справедливість і правосуддя”, — попередила Україну Катя Гандзюк за кілька тижнів до своєї смерті після нападу.

Прямо зараз делегація УШПС в Раді Європи проводить акцію, розповідаючи про історію Каті та більш ніж 50 нерозкритих нападів на українських активістів під час Всесвітнього форуму за демократію у Страсбурзі. Катя Гандзюк – випускниця УШПС 2015 року, і вся Спільнота УШПС запитує Хто замовив Катю Гандзюк?

Автор відео – Andriy Vyshnevsky

Акція в Страсбурзі про Катю Гандзюк

“Я знаю, що я виглядаю зараз погано. Але я точно знаю, що я виглядаю набагато краще, ніж виглядають в Україні справедливість і правосуддя”, — попередила Україну Катя Гандзюк за кілька тижнів до своєї смерті після нападу. Прямо зараз делегація УШПС в Раді Європи проводить акцію, розповідаючи про історію Каті та більш ніж 50 нерозкритих нападів на українських активістів під час Всесвітнього форуму за демократію у Страсбурзі. Катя Гандзюк – випускниця УШПС 2015 року, і вся Спільнота УШПС запитує Хто замовив Катю Гандзюк?Автор відео – Andriy Vyshnevsky#ХтоЗамовивКатюГандзюк#мовчання_вбиває#CoE_WFD#USPS#УШПС#Euromaidan

Gepostet von Українська школа політичних студій/Ukrainian school of political studies am Mittwoch, 21. November 2018


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO