ДИВО ГОСПОДНЄ! В Станіслава стріляв снайпер, цілився в серце…. але біля сердця...

ДИВО ГОСПОДНЄ! В Станіслава стріляв снайпер, цілився в серце…. але біля сердця він носив Новий Заповіт…

Загрузка...

Храм Покрови Пресвятої Богородиці

Сьогодні вночі мені на вайбер прийшло повідомлення від одного нашого бійця з фронту – Станіслава, який приблизно рік тому проходив лікування у нашому військовому госпіталі. Після лікування Станіслав повернувся на фронт. Весь цей час ми підтримуємо зв‘язок… Поздоровлення зі святами, відповіді на питання стосовно духовного життя…

Повідомлення, яке я отримав вночі мало фото зі свідоцтвом чуда, яке врятувало життя воїну Станіславу.

Останній час на Сході активізувалися снайпери ворога. В Станіслава стріляв снайпер, цілився в серце…. але снайпер не знав, що деякі наші українські солдати у нагрудній кишені біля сердця носять Новий Заповіт… Ця невеличка, але спасительна книга, як виявилось, не тільки за змістом, але й в прямому сенсі, врятувала життя воїну Станіславу.

Куля пройшла через всі чотири Євангелія, книгу Діяній апостолів, соборні послання, зачепила декілька послань апостола Павла та зупинилась на посланні до філіп‘ян…

Станіслав не просто носив Новий Заповіт, він як віруюча людина, коли видавався час, постійно читав його. Про це він мені ще говорив, коли був у нас на лікуванні.

Нехай і надалі Господь оберігає наших українських військових, солдат і офіцерів по їх вірі і нашими молитвами за них – а на війні невіруючих людей нема!

Капелан Національного військово-медичного центру МО України протоієрей Олег Скнар.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO