Клімкін: РФ відмовилася від ідеї “проросійської влади” і взяла курс на розділ...

Клімкін: РФ відмовилася від ідеї “проросійської влади” і взяла курс на розділ України

Загрузка...

Керівник української дипломатії стверджує, що намір розділу України у Росії вже не приховується.

Міністр закордонних справ Павло Клімкін вважає, що Москва облишила ідею обрання проросійської влади в Україні.

Про це він заявив на засіданні Євроатлантичного форуму в Києві, повідомляє ЄвроПравда. Міністр стверджує, що сигнали про внутрішньоросійські дискусії свідчать про остаточну зміну мети, яку ставить для себе Росія.

“Російською метою не є створення в Україні більш проросійської реальності. Якщо в Росії залишилися розумні люди – а вони там є – то вони залишили надію на це і зараз чітко прямують до фрагментації України”, – запевнив він.

Керівник української дипломатії стверджує, що намір розділу України вже не приховується. “Якщо послухати їхні експертні дискусії, то це зараз є ключовою для них ідеєю. І тому немає сенсу робити табличку, хто з наших кандидатів є більш проросійським”, – додав він.

Клімкін також наголосив, що збереження цілісної України є потребою для самого ЄС. “Чим швидше трансатлантичний світ зрозуміє, що Україна відіграє екзистенційне значення для самого трансатлантичного світу – тим краще не тільки для України, а і для самого трансатлантичного світу”, – заявив міністр.

unian.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO