РЕФОРМА ПОШТОВИХ ВІДДІЛЕНЬ: ПОТРЕБИ ЛЮДЕЙ НЕОБХІДНО ВРАХОВУВАТИ

РЕФОРМА ПОШТОВИХ ВІДДІЛЕНЬ: ПОТРЕБИ ЛЮДЕЙ НЕОБХІДНО ВРАХОВУВАТИ

Загрузка...

Три місяці в трьох районах Чернігівщини (Чернігівському, Ріпкинському, Куликівському) тривав пілотний проект «Укрпошти» під назвою «Сільське відділення». Нині проект охопив уже 19 районів.

Представники «Укрпошти» обіцяли взаємодіяти з місцевими органами влади, дослухатися до їхніх пропозицій. Проте на адресу облдержадміністрації та обласної ради продовжують надходити численні звернення про неналежну роботу пересувних відділень поштового зв’язку.

Ідеться про погіршення якості надання поштових послуг, несвоєчасну доставку пенсій і періодичних друкованих видань, низьку спроможність охоплення поштовими послугами віддалених сільських населених пунктів області під час складних погодних умов. Тому головний акцент нещодавнього розширеного засідання профільної робочої групи, у якому взяли участь керівники районів і ОТГ, депутати облради, редактори районних газет, – зняття соціальної напруги серед жителів області.

На цьому наголосили і в. о. голови Чернігівської ОДА Юлія Свириденко та заступник голови облради Арсен Дідур. Їхня чітка вимога до «Укрпошти», зокрема до керівника регіональної дирекції Олени Дорошенко – врахувати зауваження і побажання громад задля недопущення погіршення якості соціальних послуг для жителів Чернігівщини, особливо тих, які проживають у сільській місцевості.

Для напрацювання чіткої «дорожньої карти» дій «Укрпошті» встановлено термін – 17 вересня. До цього часу мають бути знайдені компромісні рішення. В іншому випадку керівництво області буде змушене озвучити питання про недосконале проведення реформи поштових відділень на території Чернігівщини перед центральними органами влади

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO