Олександр Грановський пояснив, як визначити ефективність народного депутата

Олександр Грановський пояснив, як визначити ефективність народного депутата

Загрузка...

Як визначити ефективність народного депутата? Олександр Грановський вважає, що виборці повинні звертати увагу не на кількість виступів з трибуни, а на ті законопроекти, які підготував народний обранець.

В інтерв’ю Українській правді нардеп Грановський пояснив, що незважаючи на свою відкритість до журналістів і публічність в суспільстві, виступи в Раді не є для нього самоціллю. «Не думаю, що з точки зору реальної роботи депутата це настільки важливо. Якщо подивитися, скільки законопроектів я підготував, у створенні скількох взяв участь, навіть якщо там не вказано моє прізвище, то зроблено досить багато», – пояснив позицію Олександр Грановський.

На питання журналіста про те, чи є Рада майданчиком для публічних дискусій і, відповідно, прийняття рішень на їхній основі, нардеп додав, що в сесійній залі насправді не так багато людей, які виступають постійно. «Мабуть, вони навіть отримують від цього задоволення. Але це ж не означає, що вони такі ж ефективні, як і говіркі», – сказав народний обранець.

Також Олександр Грановський відповів на чутки, які приписують його до т. зв. «команди Порошенка». Депутат вважає себе досить дієвим, і це допомагає йому розбиратися у всіляких ситуаціях. Грановський називає своїм коником розуміння діяльності правоохоронних органів: «Коли у формальних лідерів фракції є потреба в чомусь розібратися, сформувати позицію фракції, доповісти на засіданні фракції, я охоче відгукуюся. І коли мова заходить, скажімо, про питання діяльності правоохоронних органів, то фракція дослухається до моєї думки».

Оцінюючи роботу Верховної Ради, в інтерв’ю виданню Цензор депутат Грановський назвав три головні помилки влади. На його думку, є загальна проблема в спілкуванні влади з суспільством мета якого – правильне донесення смислів. Друге – залежність від міжнародного фінансування і думки міжнародних партнерів. Третє – досі не закінчена реформа державного апарату, що безпосередньо впливає на якість підбору кадрів.

Незважаючи на це, Олександр Грановський позитивно оцінює перспективи держави. На питання журналіста Цензора про Україну в 2025 році він сказав, що очікує ефекту від реформ, а політичного популізму мало би стати менше. У тому числі з трибуни Верховної Ради. «Я сподіваюся, що при владі будуть люди, які користуються абсолютною повагою у суспільства, а суспільство допомагатиме їм щось робити, а не постійно критикувати. Також сподіваюся, що ті, хто причетні до управління країною, будуть більш професійними. Я дуже сподіваюся, що буде менше популізму», – сказав Грановський.

Додамо, за час роботи у Верховній Раді Олександр Грановський став співавтором кількох десятків законопроектів. З їхньою специфікою можна ознайомитися на сторінці депутата на офіційному ресурсі парламенту.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO