Українські військові разом з морськими піхотинцями США провели навчання поблизу окупованого Криму

Українські військові разом з морськими піхотинцями США провели навчання поблизу окупованого Криму

Загрузка...
Автоматні черги та мінометні постріли чулися в українському степу, коли військові обох країн забезпечували прикриття вогнем для броньованих українських машин БТР-4, які швидко перевозили піхоту на позиції.

В рамках «Сі Бріз» взвод резервістів морської піхоти США разом з українськими морськими піхотинцями провели навчання з нападу на уявного ворога. Про це повідомляє Голос Америки з посиланням на військове видання США Stars and Stripes.

Зазначається, що навчання відбулись в Миколаївській області приблизно за 150 км від окупованого Росією Криму. Автоматні черги та мінометні постріли чулися в українському степу, коли військові обох країн забезпечували прикриття вогнем для броньованих українських машин БТР-4, які швидко перевозили піхоту на позиції. Українські піхотинці чимдуж помчали до цілей для відпрацьовування бойових дій з цілями. Того ж вечора патрулі морських піхотинців США разом з партнерами з України проводили засади у темний час доби, залучаючи мінометну підсвітку та прилади нічного бачення з обох боків, повідомляє видання.

Військові навчання «Сі Бріз» проходять з 9 по 21 липня в Одеській і Миколаївській областях та у північно-західній частині Чорного моря.

За інформацією УНІАН, цього року в навчаннях беруть участь представники Болгарії, Великої Британії, Італії, Греції, Грузії, Данії, Естонії, Канади, Литви, Норвегії, Румунії, Польщі, США, Туреччини, Швеції, Індії, ОАЕ і Молдови.

Україну представлятимуть близько 30 кораблів, катерів (не лише ВМС ЗС України, а й прикордонних), авіаційна техніка і приблизно півтори тисячі військовослужбовців. Крім ВМС України і Шостого флоту США, у маневрах візьмуть участі кораблі, субмарина і підрозділи країн-членів НАТО та учасників програми «Партнерство заради миру».

Як повідомлялося, у 2017 році міжнародні військові навчання Sea Breeze тривали у північно-західній частині Чорного моря, Одеській і Миколаївській областях. У навчаннях брали участь понад 30 кораблів, катерів і суден забезпечення, понад 25 літаків і вертольотів, а також особовий склад із 16 країн світу, включно з Україною (понад 3 тисячі осіб).

tyzhden.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO