Прем’єра і всю нашу команду зупинити дешевими побрехеньками неможливо. Шлях обрано і...

Прем’єра і всю нашу команду зупинити дешевими побрехеньками неможливо. Шлях обрано і відступати ми не будемо!

Загрузка...

Подзвонив щойно мені товариш-журналіст, аби просто посміятись. Його виданню запропонували за гроші розмістити фейковий матеріал, який мав би компрометувати Прем’єр-міністра.

Пікантність ситуації в тому, що приносять і надсилають їм його не вперше, роблять це з різних джерел, але самі тексти збігаються “до коми”. Звісно, все логічно. Почав боротись з контрабандою – ось тобі “отвєтка”. Брудних контрабандних грошей вистачає і на це.

Замовники ж, судячи з усього, “справжні моральні авторитети”. Не виходить подолати Гройсмана – будемо атакувати дружину. Щодо того, як атакують, – приклад. Ай-ай ай, а знаєте, що у неї є Мерседес? Не знали? То знайте! І не просто так. Уявляєте, купила і внесла в декларацію тільки за підсумками року. Ай-ай-ай! Бо хто не знає закону, подумає – порушення! А те, що в законі чітко передбачено, що витрати членів сім’ї так і декларуються – не відразу, а за підсумками року, це вже байдуже. Нехай тепер виправдовується!

І все так – суцільний ай-ай -ай, брехня, упакована під правду. Це – звична схема контрабанди, цього разу – інформаційної. Тому, колеги – журналісти, прошу – не ведіться на “ай-ай-ай”

А вам, “панове бандити”, скажу: Прем’єра і всю нашу команду зупинити дешевими побрехеньками неможливо. Шлях обрано і відступати ми не будемо!

#УкраїнаБезКонтрабанди


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO