Російські журналісти запевняють, що у танчики грається Медведєв

Російські журналісти запевняють, що у танчики грається Медведєв

Загрузка...

Бойовики на Донбасі не в змозі усвідомити могутності переданої їм Росією зброї, – і тому трапилися трагедії з “Боїнгом” і автобусом під Волновахою.

А ось залпова вогнеметна установка “Буратіно”, яку нещодавно отримали бойовики, буде новим витком війни.

Про це заявив відомий російський журналіст і блогер, учасник двох чеченських кампаній Аркадій Бабченко у своєму Facebook.

“Кажуть, що ватажком партії війни у верхах Росії є зовсім не Путін. Кажуть, за чутками, ватажком партії війни є Медведєв, – пише Бабченко. – В принципі, логічно. Людині під п’ятдесят, а він так і не подорослішав. Ніхто його серйозно не сприймав і не буде. Навіть коли його на царський трон посадили, інакше як воланчиком, айфончиком і Ведмедиком його не називали.

Природно – купа комплексів. Природно – треба всьому світу довести. Та ще й Грузія, в якій він і справді вважає себе Переможцем. У підсумку моторошна суміш німба з комплексами.

Ось він і грається в своїх солдатиків, озброює їх, посилає на бійню. Дідусь-то старий, його вже інші проблеми цікавлять, більш вселенського масштабу. А цьому й справді цікаво – справжні ж танчики, пулеметики, солдатики… І він перед ними на білому коні. Покермувати дали.

Але, оскільки він і справді так і не подорослішав, рамок допустимого він не відчуває. Не розуміє людина, що не прийнято в світі в таких іграх озброювати солдатиків “Буками” і збивати ними “Боїнги”. Не усвідомлює силу зброї, яка потрапила йому до рук.

Сьогодні, кажуть, з’явилися дані про використання “Буратіно”.

Господи, ну є ж у верхах ще не остаточно маразматичні люди. Товариші кагебешники. Ну ви ж читаєте всі мої пости. Ну адже бував же з вас хтось у Чечні. Ну поясніть ви там, що таке “Буратіно”. Покажіть їм кадри з Чечні, чи що.

Розкажіть, що робить з людьми термобарична зброя. На що перетворює людину в закритому приміщенні термобаричний вибух.

Що ця зброя – для тотальної війни на знищення.

Кому ви його поставляєте, блін? І проти кого?

Адже вони ж вмажуть. Вони ж бо не можуть не взяти і не херакнути куди-небудь по літаку, по автобусу з пенсіонерами або по житловому кварталу вогнеметами.

Поясніть їм, що “Град” і “Боїнг” – це ще так, це ще середньої тяжкості прокляття. Але якщо вони почнуть палити Україну важкими вогнеметними системами залпового вогню – ну блін, ну це все вже, ну це Нюрнберг без варіантів.

Поверніть ви їх там якось у реальність, чи що”.