Олександр Сугоняко: Вчора я разом з членами делегації Соціал-демократичної партії зустрівся з...

Олександр Сугоняко: Вчора я разом з членами делегації Соціал-демократичної партії зустрівся з міжнародним секретарем Партії Європейських Соціалістів

Загрузка...

Вчора я разом з членами делегації Соціал-демократичної партії зустрівся з міжнародним секретарем Партії Європейських Соціалістів (ПЄС) Конрадом Голотою. Партія Європейських Соціалістів – це потужна європейська партія, що складається з 33 соціалістичних, соціал-демократичних і робітничих партій з країн-членів Євросоюзу.

Більше того, в провідних країнах світу, таких як Німеччина, Швеція, Португалія, Мальта, Словаччина та інших політичні партії лівого спрямування перебувають при владі та працюють над успішним розвитком своїх країн.

Варто наголосити, що Партія Європейських Соціалістів є другою за чисельністю фракцією Європарламенту.

Під час зустрічі з керівництвом Партії Європейських Соціалістів була обговорена низка важливих питань, щодо посилення співпраці, обміну досвідом, програмними засадами. Основне ж питання стосувалося вступу Соціал-демократичної партії до ПЄС. Було визначено спільні заходи, плани та терміни їх виконання. Домовились спільно брати участь у європейських заходах, обмінятися делегаціями партійних активістів для вивчення роботи партій на місцях, провести спільні навчання. Також отримали запрошення на участь у загальноєвропейському з’їзді ПЄС.

Приємно, що європейці підтримують Україну в її боротьбі з агресором, відстоюванні свого суверенітету та територіальної цілісності. Допомагають не лише словами, а й практично, зокрема, за нашою домовленістю вже неодноразово вирушала на реабілітацію до Франції група воїнів АТО, наразі ще одна група проходить реабілітацію у Бельгії.

Наголошу, що було надпозитивно відмічено співпрацю СДП з профспілками. Лідер Ліво-центристського блоку, голова Соціалістичної партії Сергій Каплін є представником профспілок у Верховній Раді України. Наша команда буде підтримувати боротьбу таких трудових колективів, як «Криворіжсталь», де є небезпечні умови праці, за гідну зарплату та безпечні умови праці.

Впевнений, що зовсім скоро наша команда Соціал-демократична партії долучиться до європейської сім’ї Партії Європейських Соціалістів. Будемо справжнім локомотивом руху України в соціал-демократичному співтоваритстві!

Олександр Сугоняко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO