Втрати терористів: українські бійці не дають їм підняти голови в окопах

Втрати терористів: українські бійці не дають їм підняти голови в окопах

Загрузка...

Бійці Об’єднаних сил надали жорстку відповідь бойовикам на двох напрямках. В одній з проросійських груп мережі ВК, які публікують втрати своїх “героїв”, а звичайними словами група скорботи за терористами з’явилися коментарі бійців російсько-терористичних військ. В більшості випадків в них вони хизуються своїми псевдо перемогами, але цього разу щось пішло не по плану.

Так, один з бойовиків жаліється що під Горлівкою бійці Об’єднаних сил сказилися та дали жорстку та адекватну відповідь на їхні провокації. Тим самим 3 рази медичні авто бойовиків евакуювали з позицій поранених та загиблих бойовиків. Старші яких згадує бойовик, скоріше за все кадрові російські військові, які за його словами їх кинули та зливають.

На Маріупольському напрямку підрозділи Об’єднаних сил теж активізувалися зі слів іншого представника російсько-терористичних угруповувань та не дають їм підняти голови в окопах.

Тим самим спостерігається позитивна тенденція щодо збільшення втрат серед противника та адекватної, жорсткої відповіді підрозділів Об’єднаних сил.

Все буде Україна і перемога за нами!


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO