Великоднє диво: У Києві благодійний фонд «Хартс» Юрія Єриняка влаштував свято для...

Великоднє диво: У Києві благодійний фонд «Хартс» Юрія Єриняка влаштував свято для дітей-переселенців

Загрузка...

У Києві на честь Великодня благодійний фонд “Хартс” Юрія Єриняка спільно з керівником Фонду волонтерів Тимофієм Нагорним провели низку заходів для дітей, сім’ї яких стали вимушеними переселенцями внаслідок конфлікту на сході України.

Про це повідомляють кореспонденти ІНФОРМАТОРа з місця події.

Захід організували спільно з Українським домом, Товариством Червоного Хреста, Фондом волонтерів України та Асамблеєю національностей.

До втілення проекту залучили і відомих спортсменів, зокрема у акції взяла участь Олімпійська чемпіонка Яна Клочкова та відома альпіністка Тетяна Яловчак, які своїм прикладом намагаються надихати людей не залишатися осторонь у складний для України час.

Засновник благодійного фонду “Хартс” Юрій Єриняк та цого директор Марина Єриняк

Саме тому, своєю діяльністю фонд Юрія Єриняка прагне привернути увагу до гострих соціальних проблем українського суспільства. На власному прикладі засновники БФ “Хартс” та волонтери показують, наскільки просто допомагати людям, які справді цього потребують.

Основатель и директор благотворительного фонда “Хартс” вместе с семьями переселенцев

У благодійному фонді вирішили зробити малозабезпеченим дітям, які переїхали з окупованих територій Луганської та Донецької областей, свято на честь Великодня.

Для цього організатори заходу зібрали переселенцям продуктові кошики, влаштували розважальні програми та святковий концерт для малечі.

Кожен бажаючий міг скуштувати великодні солодощі, поїсти смачних страв у польовій кухні та послухати пісні у виконанні відомих музикантів.

Зановник фонду Юрій Єриняк у коментарі журналістам запевнив, що тільки систематична та ціленаправлена допомога може принести помітні якісні зміни в українському суспільстві. За його словами, саме тому меценати та волонтери у Великдень організували свято для дітей, які й мають ці зміни здійснювати.

Важливий внесок у проведення заходу зробив Фонд волонтерів України. Керівник організації Тимофій Нагорний об’єднав навколо себе меценатів, підприємців та небайдужих громадян з усієї країни аби разом подарувати свято дітям Донбасу, якими постійно опікується його організація.

Марина Єриняк, директор фонду “Хартс”, розповіла, що мета БФ показати своїм прикладом, що допомагати – це просто та особливо важливо у час, коли тисячі людей справді потребують уваги та турботи.

Організатори та волонтери благодійної акції

Організатори заходу запевняють, що і надалі всіляко спрятимуть та піклуватимуться про кожного, хто цього потребує і вірять, що таким чином зможуть змінити Україну на краще.

Фото, відео – Роман ПетушковМаксим Лиманський

для ІНФОРМАТОРа


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO