Олександр Мамай заявив що в Росії рівень патріотизму зашкалює, а в Україні...

Олександр Мамай заявив що в Росії рівень патріотизму зашкалює, а в Україні такого нема

Загрузка...

Веселий сьогодні день. Кілька знакових подій.

Зранку 25 обшуків провела СБУ по всій Україні в осіб, які сприяють Росії в проведені антиукраїнських акцій. У тому числі у журналістів. Вилучено пропагандистські матеріали, зброя, вибухівка та багато інших доказів підривної роботи проти України.

Веселий сьогодні день. Кілька знакових подій. Зранку 25 обшуків провела СБУ по всій Україні в осіб, які сприяють Росії в проведені антиукраїнських акцій. У тому числі у журналістів. Вилучено пропагандистські матеріали, зброя, вибухівка та багато інших доказів підривної роботи проти України.Потім СБУ викликала на допит Надю Савченко, а Надя Савченко швидко здриснула з України. Потім виступила Прем'єр Міністр Великобританії Тереза Мей у Парламенті і повідомила про напад на Об'єднане Королівство і дуже ніжно попросила Росію до завтра до вечора (13 березня 2018 року) пояснити яким чином російська хімічна зброя була застосована у Великобританії. Якщо Росія до завтрашнього вечора це не пояснить, то Тереза Мей увечері в середу запропонує Парламенту весь спектр відповіді Великобританії Росії. Шо там Мамай про крутизну Путіна казав?

Posted by Mykhailo Prytula on Montag, 12. März 2018

Потім СБУ викликала на допит Надю Савченко, а Надя Савченко швидко здриснула з України.

Потім виступила Прем’єр Міністр Великобританії Тереза Мей у Парламенті і повідомила про напад на Об’єднане Королівство і дуже ніжно попросила Росію до завтра до вечора (13 березня 2018 року) пояснити яким чином російська хімічна зброя була застосована у Великобританії. Якщо Росія до завтрашнього вечора це не пояснить, то Тереза Мей увечері в середу запропонує Парламенту весь спектр відповіді Великобританії Росії.

Шо там Мамай про крутизну Путіна казав?

Михайло Притула


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO