Дев’ять російських політиків українського походження, які знищують Україну.

Дев’ять російських політиків українського походження, які знищують Україну.

Загрузка...

Виявляється, у Росії працює численна кількість політиків, які дуже тісно пов’язані з Україною, але замість підтримки, навпаки роблять все, аби знищити цю державу.

Наприклад, одіозний російський політик Володимир Жиріновський, відомий своїми антиукраїнськими висловлюваннями, хоч і народився в Алма-Ати, утім, його батько походить із Західної України (Костопіль, Рівненська область).

А Геннадій Онищенко – колишній головний державний санітарний лікар Російської Федерації, який відомий завдяки численним заборонам та обмеженням щодо продажу української продукції в Росії, свою медичну освіту здобув у Донецькому державному медичному інституті.

Цікаво, що цими двома прикладами абсурдність російських політиків, які насправді дуже тісно пов’язані з Україною, не обмежується. Журналісти Еспресо.TV склали цілий список антиукраїнських політиків в Росії, які народилися в Україні, але зрадили Батьківщину:

Валентина Матвієнко – російський політик, під чиїм головуванням Рада Федерації РФ дала дозвіл Володимиру Путіну на введення російських військ на територію України.

Фото: tataram.ru

Вона народилася в Шепетівці, Хмельницької області і до 18 років жила в Україні.

Згідно з рішенням Шепетівської міської ради та громади міста від 2 березня 2014 року Матвієнко занесена на дошку ганьби міста під номером один. За дії щодо анексії Криму до Матвієнко застосовані санкції ЄС – їй заборонено в’їзд до країн Євросоюзу та заморожені всі активи на його території.

Володимир Мединський – нинішній міністр культури Росії, відомий своєю українофобією та перекручування історичних фактів. За походженням – українець. Мединський народився у Черкаській області, у місті Сміла.

Фото: politikus.ru

Колишній міністр культури РФ також з України. Олександр Авдєєв народився в місті Кременчук, Полтавської області.

Фото: www.pravmir.ru

Володимир Комоєдов – депутат Держдуми п’ятого скликання, голова комітету з оборони. Він також уродженець України, Дніпропетровщини (місто Нікополь), утім, тепер його справа – охорона Росії.

Фото: izvestia.ru

Ще одна українка опікується безпекою країни-агресора. Ірина Ярова – з 2011 року голова комітету Держдуми Федерального збору РФ 6 скликання з безпеки та протидії корупції.

Фото: kamchatka.er.ru

Вона народилась у Макіївці, Донецька область. Ірина Анатоліївна колись наважувалась критикувати владу та «Єдину Росію», не виступала з пропутінськими промовами. Однак пізніше «перефарбувалась» та стала висловлюватись проти опозиціонерів, назвавши їх подібними до терористів та кримінальників.

Головна поборниця корупції, Ярова сама неодноразово була звинувачена у цій справі.

Володимир Зорін – колишній міністр РФ, колишній державний радник РФ 2 класу, член партії «Єдина Росія». Володимир Юрійович, що так старанно йшов угору кар’єрними сходинками в Росії, народився у Вінниці.

Фото: www.neweurasia.ru

Сергій Глазьєв – радник Путіна з питань регіональної економічної інтеграції. Тричі був депутатом Держдуми, 2004 року навіть балотувався в Президенти РФ. Сергій Глазьєв народився в Україні, у Запоріжжі.

Фото: www.1tvnet.ru

Валерій Комісаров – телеведучий та письменник, колишній депутат Державної думи (1999 – 2011), член Найвищої ради партії «Єдина Росія». Валерій Якович народився у Харкові.

Фото: likeness.ru

Євген Примаков – 3-й голова уряду РФ, 2-й міністр закордонних справ РФ, народився у Києві.

surmasite.wordpress.com


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO