Парубій підписав закон про реінтеграцію Донбасу

Парубій підписав закон про реінтеграцію Донбасу

Загрузка...

На сайті парламенту зазначено, що документ вже направлений президенту Петру Порошенко і набуде чинності після того, як глава держави його підпише.

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій підписав прийнятий раніше парламентом закон “Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях”. Документ спрямований на підпис президентові Петру Порошенко.

Про це йдеться в інформації про стан проходження законодавчої ініціативи на сайті парламенту у четвер, 8 лютого.

“Закон підписаний головою Верховної Ради України, 8 лютого закон спрямований на підпис президентові”, – йдеться в повідомленні.

Раніше, 6 лютого, Верховна Рада відмовилася розглядати постанову про скасування раніше прийнятого закону про реінтеграцію Донбасу. За постанову, зареєстровану Опозиційним блоком, проголосували лише 37 парламентаріїв за необхідного мінімуму в 226 голосів.

Нагадаємо, 18 січня Верховна Рада прийняла закон “Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях” і визнала Росію країною-агресором.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO