Це стовідсотковий агент Кремля, якого нам підіслали у вигляді жертви. Анастасія Приходько...

Це стовідсотковий агент Кремля, якого нам підіслали у вигляді жертви. Анастасія Приходько зробила гучну заяву про відомого українського депутата.

Загрузка...

Відома українська співачка Анастасія Приходько зробила резонансну заяву про нардепа Надію Савченко.

“Це стовідсотковий агент Кремля, якого нам підіслали у вигляді жертви. І дуже небезпечний гравець на політичному ринку. Крім неї, ніхто з Плотницьким не зустрічався, вона спокійно їздить в Донецьк, розмовляє – це ж маячня!” – зазначила Приходько в інтерв’ю Persona.top.

Виконавиця додала, що сама спершу теж дуже повірила у Надію Савченка, але пізніше розчарувалася.

Можу сказати чесно: це був мій прокол. Як людина, яка сім років прожила у Росії, я повинна була відразу “розкусити” цей медійний образ. Забула про це. Пізніше я зрозуміла, що Надія — ні хріна не герой! Мені соромно, що я прокололася і “повелася” на політичні маніпуляції Кремля,
– сказала Анастасія.

Окрім того вона додала, що як зараз можна вірити людині, яка оголосила голодування і при цьому “гладшає на очах”. Анастасія Приходько переконана, що Надія Савченко повернули в Україну для її участі у виборах президента.

“Не здивуюся, якщо Савченко піде на президентські вибори 2019 року з гаслами “Я — ваша Надія!”, “Я об’єднаю Україну!” – наголосила виконавиця.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO