Путіну все мало? Кремль відкрив ще один фронт поблизу українського кордону

Путіну все мало? Кремль відкрив ще один фронт поблизу українського кордону

Загрузка...

Розміщення на території Білорусі російської військової техніки свідчить про те, що фактично біля українського кордону з’явився фронт на півночі.

Про це заявив екс-заступник начальника Генштабу ЗСУ, генерал-лейтенант запасу Ігор Романенко, повідомляють Патріоти України.

“Через прийняте рішення про створення спільної системи протиракетної оборони, в Білорусь почалися поставки російських зенітно-ракетних комплексів, що спричинило поставки іншої військової техніки”, – зауважив експерт.

Він зазначив, що в Білорусь можна поставляти що завгодно і вигравати у відстані і в нових можливостях.

“Щоб не показувати це громадськості, поки що озброєння зберігається в ангарах, проводять спільні навчання та інше”, – зауважив генерал.

Романенко наголосив, що якщо озброєння завезли, білоруси нікуди не дінуться, вони братимуть участь в бойових діях. Крім того, тих, хто з цим не згоден, прибиратимуть з керівництва.

“З’являються нові можливості для збройних сил Росії. Територіально вони стають ближче до Заходу, вони перекривають Україну з півночі. У нас з’являється фронт з півночі. Тепер вони можуть діяти через Білорусь. Загроза ведення бойових дій для України з півночі зросла”, – пояснив він.

Уряд Білорусі схвалив проект програми про вдосконалення об’єктів військової інфраструктури, які призначені для спільного використання з Росією. Йдеться про розміщення на території Білорусі російської військової техніки.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO