США готують план військової атаки на КНДР

США готують план військової атаки на КНДР

Загрузка...

Військова сила має показати Кім Чен Ину, що США “серйозно” налаштовані зупинити подальший розвиток ядерної програми Північної Кореї.

У США готують плани військової атаки на КНДР, аби зупинити ядерну програму Північної Кореї. Про це повідомляє The Telegraph з посиланням на двох екс-чиновників США і одного службовця адміністрації Трампа.

Зазначається, що таким чином військова сила має показати Кім Чен Ину, що США “серйозно” налаштовані зупинити подальший розвиток ядерної програми КНДР.

При цьому видання зауважує, що Білий дім прискорив підготовку військового варіанту через побоювання, що дипломатія більше “не працює”.

Як повідомлялось, влада Північної Кореї вирішила відмовитися від переговорів зі Сполученими Штатами Америки щодо питання ядерної програми.

Нагадаємо, 29 листопада (28 листопада приблизно о 20:30 за Київським часом) КНДР здійснила запуск міжконтинентальної балістичної ракети Hwasong-15. Впродовж близько 50 хвилин вона змогла піднятись на висоту 4475 км і пролетіти 950 км, а потім впала в море у виключній економічній зоні Японії. При цьому у Північній Кореї наголосили, що найпотужніша ракета країни здатна досягти території США.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO