Карлику важко, карлик огризається: У Путіна погрожують ЄС “повномасштабною війною”

Карлику важко, карлик огризається: У Путіна погрожують ЄС “повномасштабною війною”

Загрузка...

Не зважаючи на регіт кремлівської пропаганди, санкції все сильніше стискають економіку недонаддержави і викликають все більшу стурбованість та роздратування російського бізнесу та влади.

Продовження санкцій щодо Росії з боку Європейського Союзу може привести до повномасштабної війни на Донбасі. Про це заявив перший заступник голови комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Франц Клінцевич, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

За його словами, саме Київ нібито і спровокує “велику війну”.
“Економічні санкції відносно Росії, м’яко кажучи, не сприяють виконанню мінських угод. Проте, кожні півроку санкції продовжуються. Але до нескінченності так тривати не може. Існує дуже велика ймовірність, що Київ, розцінюючи антиросійську санкційну політику Заходу як підтримку проведеного ним курсу, що, власне, так і є, розв’яже повномасштабну війну на Донбасі”, – заявив Клінцевич.Він закликав європейських лідерів визнати “помилковість початково прийнятого рішення”. “На кону зараз цінності зовсім іншого масштабу – мир і спокій в Європі”, – додав російський сенатор.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO