Забрехались: Терористи “ДНР” запустили новий фейк про сили АТО на Донбасі

Забрехались: Терористи “ДНР” запустили новий фейк про сили АТО на Донбасі

Загрузка...

Дезінформація проводиться шляхом активного використання підконтрольних терористам ЗМІ та роботи в соцмережах.

Російсько-терористичні війська розповсюдили чутки про те, що українські військовослужбовці нібито “пішли” з раніше взятих під свій контроль сіл Гладосове і Травневе в Донецькій області. Про це на своїй сторінці в Facebook написав керівник групи “Інформаційний опір”, народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляють Патріоти України.

“Тривають спроби окупаційної влади нівелювати в інформаційному просторі дії ЗСУ в районі Гладосового і Травневого. Після провалу спроб уявити, що українські війська нібито зайняли “невигідні позиції”, поширюється неправдива інформація про те, що нібито ЗСУ “пішли” з раніше взятих під контроль цих населених пунктів”, – повідомив він.

“Ця дезінформація має на меті нейтралізацію вкрай негативного резонансу серед бойовиків і місцевого проросійськи налаштованого населення у результаті дій ЗСУ, а також нейтралізації посилено поширюються чутки, що після Гладосового і Травневого українські війська готуються взяти під контроль Доломитне і Гольмівське (згідно з деякими чутками, ЗСУ вже контролюють частину Гольмівського), – додав військовий експерт.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO