“Права в РФ немає”. У МЗС відреагували на рішення суду щодо Гриба

“Права в РФ немає”. У МЗС відреагували на рішення суду щодо Гриба

Загрузка...
У зовнішньополітичному відомстві зазначають, що в Росії “людське життя нічого не вартує”.

У Міністерстві закордонних справ України закликали Росію звільнити українця Павла Гриба, якого затримали за звинуваченням у тероризмі. Про це в вівторок, 7 листопада, написала речник МЗС Мар’яна Беца.

“Права в РФ немає…Людське життя нічого не вартує.Вимагаємо від РФ звільнити незаконно затриманого українця П.Гриба”, – написала вона.

Як повідомлялося, 7 листопада Краснодарський крайовий суд відхилив апеляцію та залишив під вартою українця Павла Гриба, якого звинувачують в тероризмі.

Нагадаємо, 28 серпня колишній прикордонник, а нині військовий капелан Ігор Гриб заявив, що спецслужби Росії викрали його сина Павла в Білорусі. Згодом ЗМІ з’ясували, що ФСБ використала 17-річну дівчину, щоб заманити юнака до іншої країни. Згодом  МЗС заявило, що Павло Гриб перебуває в управлінні ФСБ в Краснодарі. Раніше Росія звинуватила затриманого українця Павла Гриба в підготовці теракту в школі.

18 жовтня відбулося засідання Жовтневого районного суду Краснодара, у ході якого було продовжено термін утримання під вартою українця Павла Гриба до 4 січня 2018 року.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO