П’яні бойовики стріляють по своїх позиціях, – розвідка

П’яні бойовики стріляють по своїх позиціях, – розвідка

Загрузка...

У з’єднаннях і частинах російських окупаційних військ зростає кількість порушень військової дисципліни

За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, вчора бойовики однієї з бригад так званого 1 Армійського корпусу у стані алкогольного сп’яніння здійснили мінометний обстріл сусідніх передових позицій незаконних військових формувань. Про це повідомив речник МО України з питань АТО полковник Андрій Лисенко під час прес-брифінгу в УКМЦ.

«Учора військові мінометної обслуги однієї з бригад так званого 1 АК у стані алкогольного сп’яніння здійснили обстріл сусідніх передових позицій незаконних збройних формувань», – навів Лисенко дані розвідки.

Він вказав на те, що, за інформацією Головного управління розвідки, у з’єднаннях і частинах російських окупаційних військ зростає кількість порушень військової дисципліни, пов’язаних із вживанням алкогольних напоїв, зокрема під час виконання бойових завдань.

Так, співробітник «МВС ДНР», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автівки, здійснив дорожньо-транспортну пригоду у Макіївці. Внаслідок цього загинули дві цивільні особи, а винуватець утік з місця злочину.

Нагадаємо, за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 29 разів порушили перемир’я на Донбасі.

Укрінформ


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO