“Оздоровлена десятком яєць”: У мережі розповіли про інцидент з касиркою АТБ, яка...

“Оздоровлена десятком яєць”: У мережі розповіли про інцидент з касиркою АТБ, яка назвала Харків російським

Загрузка...

Жінка почала розказувати, що вона визнає одну державну мову – російську, чекає на російські танки, які скоро приїдуть і відпаде будь-яка потреба в українській.

Активіст Станіслав Федорчук розповів про інцидент з українським військовослужбовцям і однією з касирок супермаркету АТБ, яка дивно відреагувала на питання про можливості обслуговувати українською мовою. Про це активіст написав на своїй сторінці в Facebook.

“Товариш, який відносно недавно демобілізувався з лав ЗСУ, донеччанин, вирішив зайти до одного з харківських АТБ за продуктами. Прийшов до каси і запитав спокійно в касирки, чи вміє вона обслуговувати українською. Спокійно запитує, російською, між іншим. Касирка почала розказувати, що вона визнає одну державну мову – російську, чекає на російські танки, які скоро приїдуть і відпаде будь-яка потреба в українській. Бо Харків – це ж Росія, якщо хто не в курсі. Результат: касирка оздоровлена десятком яєць, поліція на місце подій виїхала”, – пише Федорчук.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO