Доба на фронті: загинув один український вояк, двох – поранено

Доба на фронті: загинув один український вояк, двох – поранено

Загрузка...

Від початку сьогоднішньої доби, 31 жовтня, ситуація на фронті російсько-української війни й надалі залишалася напруженою, проте контрольованою Збройними силами України.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО

Так, уночі російські окупанти й колаборанти били зі 120-міліметрового міномету по укріпленнях наших військ біля Кряківки. А вдень застосували гранатомет на околицях Кримського, що на Луганському напрямку.

Проте найгарячіше сьогодні знову було на Донецькому напрямку. Зранку загарбники обстріляли з великокаліберного кулемету та стрілецької зброї наш опорний пункт неподалік Опитного. У результаті цього обстрілу один український воїн загинув, одного було поранено. Ще один військовослужбовець сил АТО отримав поранення унаслідок гранатометного вогню російських найманців по наших позиціях неподалік Кам’янки. Крім того, близько 16 години під обстрілом російсько-окупаційних угруповань опинились оборонці Пісків та Авдіївки.

На Приморському напрямку російські окупанти й колаборанти зі протитанкових гранатометів били по околицях Широкина. А стрілецьку зброю загарбники застосували на підступах до Старогнатівки та Водяного.

Загалом від опівночі незаконні збройні формування 10 разів порушили перемир’я. Під час половини обстрілів сили АТО переважальним вогнем у відповідь пригнічували активність ворога. Унаслідок бойових дій один наш військовий загинув, ще двоє отримали поранення.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO