У зоні АТО загинув 23-річний боєць

У зоні АТО загинув 23-річний боєць

Загрузка...

23 жовтня неподалік Волновахи на Донеччині загинув 23-річний Юрій Колесник, уродженець Рівненщини, який свого часу служив у 80-тій ОДШБр та вчився в Академії сухопутних військ у Львові.

Про це кореспонденту Leopolis.news розповіли родичі загиблого.

Юрій родом із міста Дубровиця Рівненської області. Його призвали на військову службу за контрактом 15 жовтня 2013 року. Спочатку служив у 80-й аеромобільній бригаді, забезпечував вивід військ з «Іловайського котла».

Як розповіла сестра загиблого, пізніше він поступив до академії сухопутних військ у Львові, а згодом знову відправився на фронт у складі аеромобільної бригади, яка дислокується в Одеській області та виконував бойові завдання у Луганській та Донецькій областях.

Як повідомила прес-служба Рівненської ОДА, боєць загинув під час проведення розвідки місцевості та встановлення сигнальних ракет для безпеки посту військовослужбовець підірвався на невідомому мінно-вибуховому пристрої ворога.

Поховають Юрія у п’ятницю, 27 жовтня, в рідній Дубровиці. У місті 25-28 жовтня оголошено Днями жалоби. У загиблого лишилися батьки, старший брат та дві сестри.

Назар ПРИТУЛА, Leopolis.news


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO