Ситуація в зоні АТО: четверо військових загинуло, троє – поранено

Ситуація в зоні АТО: четверо військових загинуло, троє – поранено

Загрузка...

Вчора внаслідок ворожих обстрілів і підриву на вибухових пристроях на Маріупольському напрямку 4 українських військовослужбовців загинуло, ще 3 отримали поранення.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

“Від початку доби у районі проведення АТО вогнева активність російсько-окупаційних угруповань була незначною… На жаль, у результаті обстрілів на Маріупольському напрямку двоє наших військовослужбовців отримали поранення несумісні з життям. Ще двоє бійців отримали поранення у результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої. Крім того, ще двоє військових загинули і один отримав поранення унаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої на Донецькому напрямку”, – йдеться у повідомленні штабу.

Водночас у прес-центрі АТО зазначили, що з початку поточної доби на Донецькому напрямку окупанти з автоматичних гранатометів і кулеметів били по опорних пунктах сил АТО неподалік Верхньоторецького.

З цієї ж зброї бойовики обстріляли укріплення української армії у районі Водяного, що на Приморському напрямку. Також сьогодні вдень під ворожим вогнем опинились оборонці Мар’їнки.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO