Агенти Путіна в ЄС – головна проблема України, – політик

Агенти Путіна в ЄС – головна проблема України, – політик

Загрузка...

Проукраїнських представників в Європі недостатньо, щоб відстоювати позицію держави

Росія використовую тиск на ПАРЄ, як інструмент посилення свого впливу в Європі.

Про це заявив лідер політичної партії «ОСНОВА» Андрій Ніколаєнко в ефірі телеканалу ZIK, коментуючи заяву віце-спікера Держдуми РФ Петра Толстого, щодо замороження частини внесків до Ради Європи, передбачених на фінансування роботи ПАРЄ.

«Я думаю, що ця сума, близько 11 млн. євро не є значущою ні для Європи, ні для Росії. Насправді, це певний символізм і ми повинні розуміти, що в Європі є проросійські політики, є проукраїнські, є проєвропейські. Проукраїнських дуже мало, надзвичайно мало, їх фактично немаєю проросійські є і їх доволі багато», – заявив лідер партії «ОСНОВА».

Андрій Ніколаєнко також зазначив, що російська дипломатія перехоплює ініціативу на міжнародній політичній арені, через слабку позицію України та відсутність дипломатичних стратегій з боку українських представників.

«Без сумніву позиція Росії в Європі на порядок потужніша аніж України. Тому головне завдання української влади – піднімати підтримку Європи. І лише коли ми будемо подібну підтримку мати, необхідно починати пропонувати ті стратегії, які виведуть Україну з кризи. Однак, ми бачимо сьогодні нестачу українських стратегій, навіть ідею з миротворцями почав перехоплювати Путін», – додав Андрій Ніколаєнко.

Дивіться: інтерв’ю з Андрієм Ніколаєнко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO